Auto de Delenco. van Guangzhoulongxin, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD

Certificaten
Van goede kwaliteit Nissan-Vervangstukken voor verkoop
Van goede kwaliteit Nissan-Vervangstukken voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij ontvingen de goederen en ik waardeerde werkelijk dat alles expecially de kwaliteit is goed is wat ik verwachtte. Wij kijken vooruit voor meer zaken voortaan.

—— Yaroslav van Rusland

Mijn beste u is een ware vriend en u hebt geduld met uw klant het houden omhoog mijn beste zeer weinigen kunt doen wat u mijn beste dankt opnieuw l hebt gezocht lange tijd dit deel mijn beste doet.

—— Bwalya van Zambia

Hallo Rex ontvingen wij het pakket van DHL. De zeer snelle levering en de producten zijn zeer o.k. mijn klant als het zeer. Wij zullen meer vraag op het vele dank opnieuw hebben.

—— David van Nieuw Zeeland

Beste Hello het is eerste zaken tussen ons maar ik denk werkelijk u de leverancier bent wij de hele tijd zoeken. Wij kregen de steekproeven en wij houden van het. wij plannen een grote orde en zullen terug aan u spoedig komen.

—— Ahmed van Doubai

Hello mijn broer Rex hoe is uw weekend? Wij ontvingen enkel de container en wij houden van uw kwaliteit en uw verpakking, willen wij uw merkagent zijn voortaan indien mogelijk.

—— Evan van Zimbabwe

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD

1 2 3 4 5 6
Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD
REXWELL EMBLEEM Automechanika nationale tentoonstelling Het centrum van de Guangzhouopslag Company's production workshop Onze Team

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : REXWELL
Aantal werknemers : 11~20
Jaarlijkse omzet : 1.5 million-1.8 million
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 90% - 100%

Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD   

   

     

        Is Auto de Delenco. van Guangzhoulongxin, Ltd een uitvoerige onderneming het integreren productie en een handel, en geëngageerd aan het ontwikkelen van autodelendeskundigen in de internationale markt geweest.

 

Ons bedrijf concentreert zich op de kwaliteit van zijn producten. Momenteel, heeft het Bedrijf zijn eigen merk „REXWELL“. Het assortiment van ons bedrijf omvat: De assemblage van de asschacht, cv-verbinding, controlewapen, schokbreker, het lager van de wielhub, Kogelgewrichten, assy leidingsrek, Stuurbekrachtigingpomp, remstootkussens, remschoenen, remschijven, Stut zet, opschorting bushs, stabilisatorring en andere chassis rubbertoebehoren, filters, bougies, bobines, motorriemen, timingsuitrustingen, enz. op Er zijn ongeveer 8000 modellen.

 

Ons bedrijf spuit direct fondsen in de samenwerkende fabrieken in en wordt een strategisch beleid voor de aandeelhouders van de fabriek, kwaliteitssupervisie op grote schaal en heeft de strikte de stabiliteit van de kwaliteit van REXWELL-producten verzekerd. Nu REXWELL-zijn de producten uitgevoerd naar Rusland,、 Verenigde Staten、 Canada、 Nederland、 Honduras、 Zweden、 Libanese、 Iran、 over de hele wereld, het in binnen- en buitenland well-received door klanten allebei, is en een stabiele verhouding op lange termijn met klanten vestigde.

 

 Ons bedrijf is bezig geweest met autodelen 15 jaar, altijd vergend kwaliteit als prioriteit, aandringend bij het produceren en leverend de veiligste autodelen en de componenten, hebbend de volledigste productmodellen, en wijdend aan de bouw van de beste autoprovider van de delenintegratie in China.

Onze filosofie: beroeps die kwaliteit gestalte geven! De dienstverwezenlijkingen in de toekomst!

Ons doel: om door kwaliteit te overleven, om de wereld in vertrouwen te winnen!

Contactgegevens
Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Rex Chen

Tel.: 86--13760850065

Fax: 86-020-87096892

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)