Auto de Delenco. van Guangzhoulongxin, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD Fabrieksreis

Certificaten
Van goede kwaliteit Nissan-Vervangstukken voor verkoop
Van goede kwaliteit Nissan-Vervangstukken voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij ontvingen de goederen en ik waardeerde werkelijk dat alles expecially de kwaliteit is goed is wat ik verwachtte. Wij kijken vooruit voor meer zaken voortaan.

—— Yaroslav van Rusland

Mijn beste u is een ware vriend en u hebt geduld met uw klant het houden omhoog mijn beste zeer weinigen kunt doen wat u mijn beste dankt opnieuw l hebt gezocht lange tijd dit deel mijn beste doet.

—— Bwalya van Zambia

Hallo Rex ontvingen wij het pakket van DHL. De zeer snelle levering en de producten zijn zeer o.k. mijn klant als het zeer. Wij zullen meer vraag op het vele dank opnieuw hebben.

—— David van Nieuw Zeeland

Beste Hello het is eerste zaken tussen ons maar ik denk werkelijk u de leverancier bent wij de hele tijd zoeken. Wij kregen de steekproeven en wij houden van het. wij plannen een grote orde en zullen terug aan u spoedig komen.

—— Ahmed van Doubai

Hello mijn broer Rex hoe is uw weekend? Wij ontvingen enkel de container en wij houden van uw kwaliteit en uw verpakking, willen wij uw merkagent zijn voortaan indien mogelijk.

—— Evan van Zimbabwe

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

          De autodelen van Guangzhoulongxin. is een particuliere onderneming die veroorzaakt en de industrie en handel verkoopt.


          Van ons bedrijf heeft een correcte organisatorische structuur (heeft d.w.z. een uitvoerig beheersbureau, een beheersafdeling, een technische afdeling, een verwervingsafdeling, een beheersafdeling, een kwaliteitsborgingafdeling, een logistiekafdeling, een op de markt brengende afdeling, een financiënafdeling en andere functionele afdelingen), is het kwaliteitsbeheersysteem perfect (d.w.z. ISO/TS 16949: 2016 Systeemcertificatie die) ervoor zorgen, dat de productie overeenkomstig de klant en de toepasselijke wetten en de verordeningen wordt georganiseerd.

   

  Ons bedrijf is bezig geweest met autodelen 15 jaar, altijd vergend kwaliteit als prioriteit, aandringend bij het produceren en leverend de veiligste autodelen en de componenten, hebbend de volledigste productmodellen, en wijdend aan de bouw van de beste autoprovider van de delenintegratie in China.

   

  Onze filosofie: beroeps die kwaliteit gestalte geven! De dienstverwezenlijkingen in de toekomst!

   

  Ons doel: om door kwaliteit te overleven, om de wereld in vertrouwen te winnen!

   

  Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTDGuangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD

   

 • OEM / ODM

       Als ondernemings integrerende industrie en handel, kunnen wij OEM producten voor onze klanten verstrekken. Zoals specifiek, kleur en verpakking,
  Onze eigen merk „REXWELL“ producten zijn ook erkend door onze klanten.
  Wij hebben een ervaren team met een hoger onderwijs gebouwd. De kwaliteit van onze producten kan altijd aan de behoeften van verschillende klanten voor verschillende producten voldoen.

   

  Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • R & D

  Er is/are minder dan 5 Mensenr&d Ingenieur in het bedrijf.

Contactgegevens
Guangzhou Longxin Auto Parts Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Rex Chen

Tel.: 86--13760850065

Fax: 86-020-87096892

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)