Auto de Delenco. van Guangzhoulongxin, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Bedrijf Nieuws

Certificaten
Van goede kwaliteit Nissan-Vervangstukken voor verkoop
Van goede kwaliteit Nissan-Vervangstukken voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij ontvingen de goederen en ik waardeerde werkelijk dat alles expecially de kwaliteit is goed is wat ik verwachtte. Wij kijken vooruit voor meer zaken voortaan.

—— Yaroslav van Rusland

Mijn beste u is een ware vriend en u hebt geduld met uw klant het houden omhoog mijn beste zeer weinigen kunt doen wat u mijn beste dankt opnieuw l hebt gezocht lange tijd dit deel mijn beste doet.

—— Bwalya van Zambia

Hallo Rex ontvingen wij het pakket van DHL. De zeer snelle levering en de producten zijn zeer o.k. mijn klant als het zeer. Wij zullen meer vraag op het vele dank opnieuw hebben.

—— David van Nieuw Zeeland

Beste Hello het is eerste zaken tussen ons maar ik denk werkelijk u de leverancier bent wij de hele tijd zoeken. Wij kregen de steekproeven en wij houden van het. wij plannen een grote orde en zullen terug aan u spoedig komen.

—— Ahmed van Doubai

Hello mijn broer Rex hoe is uw weekend? Wij ontvingen enkel de container en wij houden van uw kwaliteit en uw verpakking, willen wij uw merkagent zijn voortaan indien mogelijk.

—— Evan van Zimbabwe

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
china laatste nieuws over De Tentoonstelling van Automechanikarusland

De Tentoonstelling van Automechanikarusland

[2018-08-31 15:19:31]
Op uitnodiging van Messe Frankfurt, nam Ons bedrijf aan de Internationale Autodie de Delententoonstelling van Frankfurt op het Expocentre-Tentoonstellingscentrum in Moskou, Rusland, vanaf 27 wordt gehouden deel aan 30 Augustus, 2018. Na de tentoonstelling, bezocht de Algemene Manager Rex Chan de ... Lees meer
china laatste nieuws over De Tentoonstelling van Automechanikadoubai

De Tentoonstelling van Automechanikadoubai

[2018-05-07 14:44:00]
Op uitnodiging van de Autodelenindustrievereniging en het Organiserende Comité, woonde M. Rex, de algemene manager van het bedrijf, de Automechanika-Tentoonstelling in Doubai vanaf 1 Mei aan 3 Mei, 2018 bij. Na de tentoonstelling, bezocht M. Rex de lokale behulpzame klanten in Doubai en nam een ... Lees meer
china laatste nieuws over De Tentoonstelling van Automechanikaho chi minh Vietnam

De Tentoonstelling van Automechanikaho chi minh Vietnam

[2018-04-25 10:44:27]
Op uitnodiging van de organiserende commissie, nam de algemene manager Rex Chen van het bedrijf aan de tentoonstelling van automechanika Ho-Chi-Minh-Stad, Vietnam deel. Van ons algemene manager Rex Chen namen een groepsfoto met de klanten bij de tentoonstelling. Rex hoopte dat de tentoonstelling ... Lees meer
Page 1 of 1